Water

Wat een heet weer. Verfrissen aan de kraan, net zoals vroeger. Gewoon washandje en water aan de kraan. De meest ecologische manier om je te wassen. Zeker met deze temperaturen dienen we verstandig om te gaan met dit kostbare goedje. Voor het sproeien van planten gebruiken wij dan ook enkel water van het vat achter ons tuinhuis. Maar de hoeveelheid water in het vat begint ook te slinken 🙁 En ik moet toegeven dat ik zoals zovelen ook wel een zwembad gevuld heb zodat de kinderen zich toch kunnen amuseren als het zo warm is. Niet bepaald de meest ecologische manier. Is een zwemvijver dan een optie? Ik weet het niet. Naar waterbesparing alleszins, maar je gaat dan ook weer een gedeelte van je tuin verharden 🙁
Tips zijn steeds welkom 😀

Watervoorraad in België

Share

Laat een reactie achter