Post, voedsel en fietsen

Na mijn laatste sticker op mijn brievenbus, waarbij ik ook geen regionale post meer wens te hebben, valt het toch op hoeveel persoonlijke reclame je in de bus krijgt, vermoedelijk een manier om toch nog reclame bij de mensen te krijgen. Zo kreeg ik gisteren nog reclame van de Colruyt. Ik heb hen per mail vriendelijk verzocht om geen reclame meer te sturen met de post,een boodschap die een keten die pretendeert heel duurzaam te werken, best wel zal opvolgen hoop ik. En nu maar afwachten …
Ik had jullie al eerder gezegd dat ik diepvriesleveringen aan huis zou opzeggen, maar ja, van uitstel komt afstel en dus … had ik vanavond prijs. Met een hongerig gevoel, slechte planning, vakantie van mijn gebruikelijke winkels, … en duizend en 1 andere uitvluchten, toch nog een aantal diepvriesproducten aangeschaft 🙁 Nadien had ik dan eigenlijk toch een wrang gevoel: die extra verpakking, smaakversterkers, kleurstoffen en de opmerking dat ik toch wel lekkerder kan koken (glunder, glunder). Dit moet echt de laatste keer zijn -> niet goed bezig op dit gebied 🙁
Het fietsen daarentegen was een supersucces: zoveel collega’s met de fiets. Supertof eigenlijk en dan weer een eindje kunnen fietspoolen. Daar kan ik alleen maar blij van worden 🙂 Eigenlijk zou ik best wel eens willen uitrekenen hoeveel km en CO2 we tesamen op een dag als vandaag uitgespaard hebben. Mijn kleine bijdrage op zich is niet zoveel, maar als je die van mijn collega’s er ook bij zou tellen, zou je al tot een mooie hoeveelheid komen denk ik. En dan heb ik het zelfs niet eens over andere vrienden, familieleden en kennissen die tot zelfs 45 of meer km enkel met de fiets afleggen om naar hun werk te gaan. Iedereen doet een inspanning om zijn eigen redenen volgens zijn/haar eigen kunnen… I like it. Respect to you all!!!!

Share

Laat een reactie achter