6 maanden start-to-eco fb-pagina!

Wat een avontuur: een zoektocht naar wat er beter kan, naar hoe het anders kan met vallen en opstaan en weer vallen en opstaan.
Mensen die me aanspreken en zeggen dat ik hen doe nadenken, dat het leuk is om ook eens positieve berichten te lezen, dat ze zelf ook al acties ondernomen hebben, kleine veranderingen in hun leven, enkele kilo’s armer, energie rijker en toch een besparing in de km’s naar het werk, enkel kipjes rijker en dus minder afval, minder voedselverspilling, minder plastiek, veel kennis rijker en 98 vind-ik-leuks 🙂
’t Is moeilijk met alle gebeurtenissen momenteel om ons op de positieve dingen te focussen, maar ik probeer om toch te blijven zoeken naar positieve dingen in het leven en ik hoop dat ook jullie dit blijven doen en de moed niet opgeven!

Share

Laat een reactie achter