Openbedrijvendag

Zondagmorgen half 9, ik kom toe op “the place to be”. Wat een bedrijvigheid in en rondom de gebouwen van IDM. Weer word ik vriendelijk verwelkomd door de medewerkers. Cake snijden en mijn kan met citroenwater vullen. Om 9u volgt een korte briefing voor het IDM personeel- duidelijk een enthousiaste groep medewerkers- want alles moet vlekkeloos verlopen. De laatste standhouders komen toe en dan is alles klaar voor de bezoekers. En wat voor een leuke mensen heb ik allemaal leren kennen, ze genoten van het bananenbrood en waren verrast over de mooie cadeauverpakking, heel simpel gemaakt van WC-rolletjes en de vele complimentjes neem ik er graag bij.
Ook met de andere standhouders kon ik kennismaken. Op het einde van de dag kocht ik nog een heerlijk uitziende quiche van Tarte a terre. De dame in kwestie maakt biologischeveggiequiches en werkt hiervoor samen met Het uilenbos.
Wat mij betreft was deze dag geslaagd. Ik hoop dat ik weer enkele mensen meer heb kunnen inspireren.

openbedrijvendag-idm

Share

Laat een reactie achter