Lieve sint,

Wat is het leuk dat je elk jaar pakjes brengt als ik flink ben geweest. Maar waarom geef je mij zoveel en anderen weinig of niets? Ik ben best blij met 1 pakje hoor. Dan heb je meer over voor de andere kindjes, zodat iedereen iets heeft. En al die chocolade is toch te veel hoor, misschien kan er toch een mandarijntje meer zijn? Mijn mama vindt wel leuk dat je je verplaatsingen in ons land doet met je paardje. Wil je toch eens kijken hoe je je pakjes ecologischer kan maken, want ik wil dat er later ook nog pakjes zouden zijn voor mijn kindjes. Het mooiste geschenk dat je mij zou kunnen geven is een mooie, vredevolle wereld vol dieren en planten, zonder plastiek in het water, met een gezonde lucht die ik kan ademen en waarin plaats is voor iedereen. Misschien is dat een te groot cadeau, maar dat zou ik kunnen delen met alle kindjes op de wereld.

Heel veel liefs ..

Share

Laat een reactie achter