Vriendschap is …

Vriendschap is weten wat een ander interesseert en je boek uitlenen.
Enige tijd geleden mocht ik dit prachtige boek lenen van een vriendin en fan van start-to-eco. In tegenstelling tot de boeken die ik normaal lees over de thema’s klimaatopwarming, ecologie, toekomst van de aarde, permacultuur … is dit boek niet van wetenschappelijke aard, maar geschreven door iemand met een andere cultuur en levensvisie. Het boek leest vlot en opent de ogen als je ervoor openstaat. Door mij te verdiepen in de problematieken aan de hand van allerlei boeken gaande van praktische boeken alsook meer filosofische boeken, vorm ik mijn eigen beeld van de wereld en zijn toekomst.
Voor wie de toekomst wil zien vanuit een positief wereldbeeld, raad ik dit boek zeker aan.
Ik wil hierbij dan ook mijn lieve vriendin bedanken die mij dit boek uitgeleend heeft. Het is een verrijking om het te lezen.
Afbeeldingsresultaat voor thich nath hanh wat de wereld nodig heeft
Share

Laat een reactie achter