Vriendschap is …

Wat ik zo leuk vind aan vrienden is het feit dat ze altijd op zoek zijn naar dingen die jij leuk vindt of waar ze jou plezier mee kunnen doen.
In mijn geval is het denk ik niet zo moeilijk om mij te plezieren. Zo kreeg ik onlangs van een vriendin een leuk initiatief te lezen. Het gaat over het verkleinen van de ecologische voetafdruk. Zo kan je bij een buurderij je producten via het web bestellen en locaal afhalen van de locale boer of ondernemer. Het zullen niet altijd biologische producten zijn, maar zeker lokaal. Zo krijgen onze boeren een betere prijs, weet je beter van waar je eten vandaan komt en zorg je voor de stimulans van de locale economie. Een win-win situatie wat mij betreft. En hoera in de gemeente waar ik woon, start op 14 september een buurderij. Wie ook wil producten kopen op deze manier, kan best een kijkje nemen op www.boerenenburen.nl ofwww.boerenenburen.be

Share

Laat een reactie achter