Waarom zou je geen melk en kaas eten?

Als mensen geen vlees eten omdat ze bezorgd zijn om het dierenwelzijn of hun impact op de opwarming van de aarde willen verminderen, dan begrijpen we dat wel. Maar als mensen geen kaas of vlees wensen te eten, dan is het meestal moeilijk om de link te vinden, omdat we niet onmiddellijk het verband zien tussen de dieren en de kaas en melk. Onderstaand vinden jullie de uitleg van EVA-vzw. Ik kan het niet beter formuleren. Sinds gisteren is de maand vegan gestart en ik moet toegeven dat ik er tot op heden nog niet in geslaagd ben om ook maar 1 dag vegan te eten. Vegetarisch daarentegen begint al aardig te lukken. Maar de tips om toch voldoende calcium en vitamine B binnen te krijgen beginnen binnen te komen. Ik hoop er binnenkort toch enkele in mijn leven te introduceren. Ik hou jullie op de hoogte.
 
http://www.evavzw.be/veelgestelde-vragen#hoe-gebruik-ik-plantaardige-melk
Share

Laat een reactie achter