Start-to-eco

Je kan jouw manier van leven niet veranderen in een dag, als er jaren nodig zijn om het leven op te bouwen dat je vandaag leeft. Maar dit kan een begin zijn. Waar te beginnen?
Kleine stappen zijn nodig om te veranderen. Je dient te kiezen wat je wilt veranderen en wat er eenvoudig kan worden gewijzigd.
Op dit moment ben ik op zoek om het aantal plastic zakken dat ik ontvang in verschillende winkels te verminderen en ik gebruik mijn fiets voor kleine afstanden en winkelen.
Ik heb een tas voor eenvoudig transport van fruit gemaakt. Het gewicht dat de tas kan dragen is ten minste 5 kg.
Voor het haakpatroon van het tasje ->

selfmade bag

 

Om met de fiets te kunnen gaan winkelen had ik eerst een rieten mandje gekocht om op mijn stuur te plaatsen. Het mandje draaide weg bij elke bocht die ik nam. Nadien heb ik dan 2 fietstassen gekocht, wat zeker een goede oplossing bleek te zijn. Nu kan ik mijn handtas en boodschappen samen vervoeren.

 

Share

Laat een reactie achter