Lege potjes en leuke bloemetjes

Wat voor leuks hebben we weer gedaan?
Een nuttig en leuk hergebruik gevonden van lege yoghurtpotjes. Droge pasta in het potje gedaan, zo bewaar ik de pasta properder dan in zijn vorige verpakking -> een plastiek zakje dat wel eens durfde om te vallen, waardoor er pasta verloren ging in de kasten. => probleem opgelost dus.

IMG_2592
Ik probeer bij brood en pasta zoveel mogelijk de volkorenvariant te gebruiken. Deze is beter voor de gezondheid (bevat veel vezels) en de waterafdruk van volkorenbloem is kleiner dan die van witte bloem.
Verder heb ik mijn groenten gekruid met bieslook uit eigen tuin en heb ik de test gedaan => ik weet dat de bloemen van bieslook eetbaar zijn en deze keer heb ik het dus geprobeerd. De bloemen hebben een iets sterkere bieslooksmaak (of zoals mijn jongste dochter zei: het smaakt naar uien)
Een lekkere en kleurrijke maaltijd (gedeeltelijk uit eigen tuin )

IMG_2597 IMG_2598 IMG_2596 IMG_2593

Share

Laat een reactie achter