Start-to-eco op het werk

Gisteren werd op het werk een interview van mij gepubliceerd over mijn hobby’s en dus ook over deze blog 😀 Misschien kan ik hierdoor nog iemand meer op ideeën brengen 😀

Wat betreft het verkleinen van mijn ecologische voetafdruk, zijn er toch wel een aantal dingen die ik werkgerelateerd heb kunnen doen. Deze week ben ik toch 4 keer met de fiets geweest, ik neem zoveel mogelijk mijn boterhammen in een brooddoos mee en sinds een week of 2 neem ik ook mijn herbruikbare drinkbus mee (gevuld met gefilterd kraantjeswater). Er zijn gerust nog acties die ik kan nemen, maar de bedoeling is dat het een gewoonte wordt en dat ik er uiteindelijk niet meer hoef bij na te denken. 1 stapje per keer dus, maar ik hou jullie op de hoogte van de volgende stappen. Enkele maanden geleden probeerde ik mijn plastieken bekertje zoveel mogelijk te hergebruiken, maar de drinkbus blijkt toch het beste idee te zijn.

Dat mijn acties toch heel beperkt zijn en er veel meer actie ook van anderen nodig is, blijkt uit de foto’s op onderstaande pagina. Samen moeten we er iets aan doen!

De impact van ons dagelijks leven op de planeet

Share

Laat een reactie achter