Het is WEEKEEEEEEND :D (Deel 3)

Zondag. Deze keer werd ik niet wakker gemaakt door de wekker, maar door mijn interne klok. Een leuke dag staat me te wachten. Planning: rustige voormiddag thuis, maar zoals gewoonlijk worden mijn plannen ook aangepast aan wat anderen willen. Samen met mijn jongste dochter met de fiets naar het grootwarenhuis om bioyoghurt natuur in glazen flesjes. Jammer genoeg zijn er maar 3. Nog typex gekocht op vraag van mijn dochter omdat ze die nodig heeft voor school. Aan de kassa gekomen, merkt mijn dochter op dat die andere mensen toch veel plastiek meehebben. De bewustwording is wat mij betreft al doorgegeven aan de volgende generatie 🙂 En het is waar. Ik kijk ook rondom mij en voel me een vreemde tussen al die anderen.

Eens thuisgekomen, vul ik nog een aantal lege potjes op met droge ingrediënten. Mijn kasten beginnen er stilaan anders uit te zien 😀 Ik hou nog een aantal lege potjes over om binnenkort mijn quinoa te gaan kopen.

In de namiddag kan ik mijn eerste wandeling doen samen met mijn mentor. Een leerrijke wandeling van 3u in prachtig weer. Ingesmeerd tegen de zon en de insecten (ik ben allergisch aan insectenbeten).  Hierbij een kleine impressie. Ik kan alleen benadrukken dat als je een natuurgebied betreedt, je op de wandelpaden dient te blijven, zodat ook de mensen die achter jou komen er ook nog van kunnen genieten.

Impressie wandeling 2

Thuisgekomen heb ik de handzeis nog getest 🙂 Best wel lastig voor de armspieren.

’s Avonds nog cake gemaakt als tractatie voor een van mijn dochters op school.

Kortom, weer een superleuke, maar vermoeiende dag.  En nu nog een verslag maken van deze wandeling voor ik de details vergeet 😀 See you!

 

Share

Laat een reactie achter