Wat kan je doen met “kleine bloemkooltjes”?

Kefirbloempjes KefirmakenEnkele jaren geleden kreeg ik van een vriendin kleine bloemkoolbloempje = kefir. Het heeft hier niets te maken met bloemkool hoor, maar met deze bloempjes, kan je kefir maken. En het is simpel: bloempjes in een steriliseerpot plaatsen en er melk over gieten. Meer info via deze link.
http://www.melkkefir.nl/bereiding.html
Kefir zorgt nog meer dan yoghurt voor gezonden darmen. Deze gezonde darmen zijn ook nodig voor onze algemene gezondheid en worden in het boek “Eten tegen kanker” van oncologen Richard Béliveau en Denis Gingras omschreven als iets dat we regelmatig zouden moeten consumeren om sommige vormen van kanker te vermijden.
Gisterenavond nieuwe kefir gestart => vandaag klaar
Eet smakelijk!

Share

Laat een reactie achter