#Zwerfie

Aangenaam verrast was ik vandaag toen ik 2 collega’s met elkaar hoorde praten. Ze hadden allebei een tas mee en waren op weg naar de refter. Zei de ene tegen de andere: “Dat zou nu echt start-to-eco zijn als we onze tas gebruiken voor onder het koffie-apparaat in plaats van de plastieken bekertjes er te laten uitkomen.” In hun geval deden ze dat nu niet, want ze gingen thee drinken. Maar het is duidelijk dat meer en meer mensen toch beginnen stil te staan welke kleine acties ze kunnen ondernemen. Na bewustwording komt dan de actie.
Als je in de tekst op de link klikt en naar de 3 filmpjes kijkt, begrijp je misschien nog beter waarom het voorval van vandaag me blij heeft gemaakt. En ‪#‎zwerfie‬ dat vind ik ook nog een leuk idee om aan mee te doen. Wordt vervolgd …

Kleanworldwide

Share

Laat een reactie achter