Als het even moeilijk wordt …

Steeds weer heb ik moeilijke momenten om toch weer met de fiets naar het werk te gaan. Een kapotte lamp, geen aangepaste kledij en een heleboel extra onvoorziene omstandigheden helpen hier natuurlijk ook niet bij. Gelukkig heb ik collega’s die mij herinneren aan mijn start-to-eco-voorbeeldfunctie. Zo ben ik gisteren dan toch door kou en regen met de fiets naar het werk getrokken. Vandaag was mijn planning dan weer niet zoals het moest, zodat ik alweer met de auto gereden ben ( shame on me). Mijn prioriteit voor morgen is dus: lampen laten herstellen, een regenbroek en een warme winterjas kopen. Het geld hiervoor heb ik de laatste maanden al uitgespaard door meer verplaatsingen te  doen met de fiets. Bedankt bij deze aan al die mensen die mij steunen om toch de juiste beslissingen te nemen als het even moeilijk wordt en aan al die mensen die zelf initiatieven nemen om hun steentje bij te dragen, elk op zijn/haar eigen manier! Woorden wekken, voorbeelden strekken …

Share

Laat een reactie achter