Swoppen … het nieuwe woord van 2016 voor van daele?

Dat ik niet alleen ben in het idee dat we allemaal samen een verandering kunnen bewerkstelligen blijkt uit een recent gesprek.
dat zoals in vele gesprekken die ik voer het bij mij spontaan komt op gesprekken over de natuur, ecologie en de toekomst van onze planeet. (Hoe zou dat komen? 😉 ) En zo kwam het gesprek op “swoppen” een kledingruilparty onder vriendinngen. Voor mij een volledig nieuw idee, maar lijkt me superleuk om te doen en waarom enkel kleding, vraag ik mij dan af. De zoektocht naar ecologisch leven en mogelijkheden wordt steeds leuker en zorgt ook hier weer voor besparingen die iedereen kan gebruiken in tijden waarin alles duurder wordt.
Er werd mij een boek van Rik Pinxten aangeraden: De kleine revolutie over hoe we als mensen onze impact hebben op het leven om ons heen. Ik ga er alvast naar op zoek als ik nog eens in de bibliotheek ben.

Share

Laat een reactie achter