Start-to-eco in wonderland (deel 1)

Stel je voor, je begint aan een eco-avontuur en belandt van het ene avontuur in het andere. Stel, dat een vriendin je meeneemt naar een winkel die alle eco-verbeelding tart, een winkel waar allerhande kruiden, soorten thee en grootverpakkingen van droge producten bioproducten uitgestald staan. Dan zou je jezelf in wonderland wanen.
Maar dit was voor mij geen droom, maar is gewoon werkelijkheid geworden.
Wonderland, gewoon te gek om waar te zijn, wat een ontdekking! En vermits het hier om grootverpakkingen gaat, geldt ook hier een vermindering van afval. Super om op die manier 5 kg rijst te kopen alsook thee en andere kruiden in grootverpakking. I like it 🙂
Wens je ook allemaal leuke ontdekkingen te doen, te genieten van de kleine verwonderingen van het leven, op avontuur te gaan, je terug te voelen als kind in een speelgoedwinkel, ga dan mee op eco-avontuur en zet de stap tot verandering in je leven, tot verandering in de mensen rondom jou, … tot verandering van de wereld.Minder verpakking

Share

Laat een reactie achter