Waauw!

Als ik zou kunnen kiezen, dan zou ik dit elke dag doen …
Een drukke voormiddag, snel nog een en ander afprinten, didactisch materiaal klaarleggen, een en ander herhalen, zorgen voor eten en dan snel op weg naar de bestemming waar het allemaal gaat gebeuren. Mijn eerste officiële wandeling alleen als gids voor een groep van tussen de 25 en 30 personen. In tegenstelling tot bij mijn examenwandeling had ik helemaal geen zenuwen en leefde ik mij ten volle uit, terwijl ik kon vertellen over klimop, es, esdoorn, vlasroters, hazelaar, korstmossen, wilgen, bevers, …
Een enthousiast publiek, droog weer, een goed humeur, iemand die zich spontaan aanbood als persoonlijke buddy, … zalig gewoon! Heerlijk om mensen de kleine, prachtige dingen in het leven te laten ontdekken. Wat heb je eigenlijk nog meer nodig?
Daarna was het tijd voor een lekkere pannenkoek met chocomelk en de uitreiking van de diploma’s.
Een dag waar ik lang naar uitgekeken heb en hij was nog veel mooier dan ik me ooit kon voorstellen!

Share

Laat een reactie achter