Sorteren check, hergebruik check, … mensen blijgemaakt check :-)

Zoals reeds eerder vermeld was er ook een leven voor start-to-eco. Veel willen bijhouden voor later, voor de kleinkinderen. Nu besef ik dat ik niet alles kan bijhouden. Dus volgt er een systematische grote kuis. Maar ik wil dit wel doen op een zo ecologisch mogelijke manier en door de spullen een nieuw leven te geven. Hiervoor zijn er verschillende manieren.
Dit was de buit van deze opruimactie: Medicijnen over datum gesorteerd voor de apotheker, kinderspeelgoed voor vriendin en wat haar niet interesseert kan naar http://www.bijeva.be/ Een instelling voor kinderen in kansarmoede. Ik kende de instelling nog niet, maar ik ben blij dat ik andere mensen kan helpen. Vroeger zou het in mijn vuilbak beland zijn of naar de kringloopwinkel, waarbij als ze het niet zouden willen het alsnog in het containerpark zou geraakt zijn.
Super! Initiatieven die mensen in nood helpen!

Share

Laat een reactie achter