10 jaar earth hour

19 maart is het zover; earth hour. Tussen 20u30 en 21u30 gaan de lichten uit en wordt het donker en gezellig in huis en in de straten. Wij hebben het al op verschillende manieren gevierd: gezelschapsspelletjes spelen bij kaarslicht, met vrienden veggie-eten bij kaarslicht onder begeleiding van Ides Moon zanger Klaas Tomme, … Het leuke is dat dit plaatsvindt op verschillende plaatsen over de hele wereld. De organisator is WWF
“Earth Hour is a worldwide grassroots movement uniting people to protect the planet, and is organised by WWF. Engaging a massive mainstream community on a broad range of environmental issues, Earth Hour was famously started as a lights-off event in Sydney, Australia in 2007. Since then it has grown to engage more than 7000 cities and towns worldwide, and the one-hour event continues to remain the key driver of the now larger movement.”
Wil je meer weten over earth hour kijk dan hier:

earth hour Nederland

earth hour Belgiƫ

Share

Laat een reactie achter