Toeval … bestaat niet.

Enkele weken geleden kocht ik mij een interessant boek over het maken van vegetarische balletjes, burgers en broodbeleg. Ik had er nog niets uit geprobeerd tot ik van femma een activiteit vegetarisch koken zag staan. Het moment om samen met een vriendin nog een aantal ideetjes op te doen. En ja, wat denk je? Alle recepten kwamen inderdaad uit mijn kookboek. ideaal dus om al een aantal receptjes voor te proeven en te weten welke ik lekker en welke ik minder lekker vind. De meeste bevielen mij wel. Na mijn 40 dagen zonder vlees eten we hier allemaal beduidend minder vlees. Zonder er bij na te denken, kies ik dikwijls voor een vegetarisch alternatief, behalve nu met de start van het barbecue-weer. Maar ook hier zal veggie wel volgen …

Veggie

Share

Laat een reactie achter