Waarom is het zo stil?

Neen, start-to-eco heeft niet opgegeven, maar is druk in de weer met oa wandelingen voorbereiden. Superleuk en vooral fantastisch omdat je dan andere mensen kan leren genieten van al het moois. Liefde voor natuur is het begin van zorgen voor de natuur. Ik hoef daarvoor niet naar de andere kant van de wereld te reizen, want BelgiĆ« is op zich al prachtig. We kunnen het alleen maar mooier maken door geen afval weg te gooien, afval op te rapen, geen pesticiden en insekticiden te gebruiken, … Verder liggen er nog een aantal plannen te broeden om nog meer te doen voor de natuur, maar daarover volgt later meer. Genieten jullie alvast van de foto’s en van de natuur in je omgeving. Dat moet wel lukken met zo’n fantastisch weer, niet?

Bourgoyen

Share

Laat een reactie achter