Opgeruimd staat netjes

Wat een prachtig weer vorig weekend. Tijd dus om mijn m² tuin een beetje op te ruimen. De rozemarijn werd ingesnoeid, enkele kruiden uitgehaald en er werd plaatsgemaakt voor enkele slaplantjes en een plantje spinaziezuring (een overblijvende plant, dus hier heb ik als alles goed gaat ook nog eten van volgend jaar). Na een weekje elke dag 2 keer per dag de slakken te verwijderen die zich in de buurt van mijn tuintje bevinden, moet ik toch vaststellen dat er enkele snodaarts enkele slaplantjes een kopje kleiner gemaakt hebben. Dus volgende week ga ik over naar fase 2. Nieuwe slaplantjes planten en een eerste slakkenbeschermingstest uitvoeren. Ik ben benieuwd en hou jullie op de hoogte. Alleszins is er met de aankoop van de slaplantjes toevallig ook nog een vijgenboompje meegeslopen … mmmm.

vierkante meter tuin

Share

Laat een reactie achter