Boeken jagen

Na de pokemonhype bestaat er nu een ecologische manier om met boeken om te gaan. Je koopt een boek, leest het en denkt het niet meer nodig te hebben. Dan kan je dit boek opgeven als te zoeken bij de groep boekenjagers met een tip naar de locatie en dit boek dan verstoppen op deze locatie. Zo kan je ook natuurlijk nieuwe schatten van boeken ontdekken door een boek te gaan zoeken. Opgelet. Het boek dient natuurlijk goed ingepakt en in goede staat te zijn, zodat het niet aanzien wordt als sluikstorten. Ik vind het in elk geval een superidee om zo misschien nog iemand blij te kunnen maken met een boek dat anders misschien al bij het afval zou belanden. Leuk en ecologisch wat mij betreft.

Share
Dit bericht is geplaatst in Blog met de tags , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *