Eindelijk

Dankzij het feit dat ik een grondboor mocht gebruiken zijn de palen eindelijk in de grond geraakt. Het probleem van spade en hamer was dat ik de palen niet diep genoeg in de grond kreeg. De aarde wordt veel harder naarmate je dieper in de grond moet steken. De grondboor daarentegen gaf een opening van de juiste diameter en het putje dieper of minder diep maken was een kwestie van iets langer aan de boor draaien of een beetje aarde terug aan het putje toevoegen.
Nu zitten de kippen meer beschut tegen zon en wind. Ergens moet ik nog op zoek gaan naar een poortje dat past bij een takkenhaag.
In ieder geval is het snoeihout mooi weggeborgen en kunnen er heel wat diertjes hun intrek nemen in de haag. De kippen zullen dan af en toe wel een insectje meepikken.
En als er nu nog eens ophokplicht is, dan kan hun zone gemakkelijker afgeschermd worden. Daarom de hogere palen.
Share

Laat een reactie achter