Lavendel

Toen ik de cursus natuurgids volgde, had op zeker moment iemand van mijn medecursisten een lavendelcake bij waar we allemaal van mochten proeven. De frisheid van deze cake is me altijd bijgebleven. Nu de lavendel begint te bloeien in mijn tuin, werd het dus eens tijd om niet alleen de bijen te laten genieten, maar ook mijn gezin. Samen met een van mijn dochters staken we dus van wal. Eerst een lekker uitziend receptje opgezocht en daarna mijn eigen touch aangegeven vermits hier een aantal gezinsleden zijn die geen bruine chocolade eten.Lavendel heeft een aantal heilzame eigenschappen heeft waaronder zijn werking als natuurlijk antibiotium. De zintuiglijke beleving van deze cake is fantastisch: geur, smaak en zicht komen hier aan hun trekken.
http://www.bonnefooigastronome.nl/chocoladelavendelijscake.html
Share

Laat een reactie achter