Easy vegan

Nu ik toch al enkele weken ben overgestapt op een bijna 100% vegetarisch voedingspatroon, komt deze uitdaging net op tijd. Een week lang kan je meedoen met veganistisch eten. De eerste week van november. Ik heb me alvast ingeschreven, want ik merk dat ik heel veel kaasproducten eet. Ga ik nu veganist worden? Helemaal niet, maar ik ben toch benieuwd naar de recepten en tips die ik kan opdoen om gezonde alternatieven te vinden, want voor mijn kaas moeten er alsnog veel dieren sneuvelen.
Ik merk in ieder geval dat minder tot bijna geen vlees eten eigenlijk niet zo’n groot probleem meer is. Zo kan je bij vele evenementen kiezen voor een vegetarisch alternatief. En dat heb ik mij de voorbije weken al laten smaken.
Ik hou jullie op de hoogte
 
http://www.evavzw.be/easy-vegan
Share

Laat een reactie achter