Vegan in aanpassingsfase

Enkele lekkere receptjes die ik uitgeprobeerd heb en die goedbevonden zijn kun je hier vinden. Vegan eten is best een uitdaging, zeker als je alles nog eens kritisch bekijkt zoals ik. Ik wil dan ook nog zoveel mogelijk gebruik maken van wat ik geplukt heb (maw seizoensgroenten). Wat me wel opvalt is dat mijn eten veel meer smaak heeft dan wanneer ik klassieke gerechten klaar maak: vlees, groenten, aardappels, pasta of rijst. Het is als het ware een smaakbom. Het bijzondere is dat ik mij lichamelijk beter voel dan wanneer ik vlees eet. Ik heb dan ook veel meer verschillende soorten vitamines en inhoudsstoffen binnen. En ja, in het ene recept heb ik zelf nog een klein beetje gerookte zalm bijgevoegd, maar de pannenkoekjes en de sauzen zijn volledig vegan. En joepie, ook pannenkoeken zonder suiker zijn lekker!

Share

Laat een reactie achter