Prachtige dag en goede voornemens

In 2017 waren een aantal acties verwaterd door te veel drukte en een planning die beter kan. 2018. Een nieuw jaar en nieuwe voornemens. Het mooie weer en het ijs hielden mij deze keer niet tegen. Fietsje op om groenten te gaan plukken. Het zonnetje zorgde voor de nodige vitamine D. Buiten vond ik wortelen, prei, spruiten en groenlof. Binnen eitjes van de kippen die in de serre gevoed worden met onkruid en groentenresten, witlof, paksoi, verschillende soorten sla en knolselder. Een aangename babbel kreeg ik er ook nog gratis bij. Vermits ik enige tijd alleen thuis was, had ik de gelegenheid om toch al een gedeelte van de groenten te kuisen zodat deze in de diepvriezer konden. Deze week dus mogelijkheid om elke dag gezond te eten zelfs als ik eens minder tijd heb.
Share

Laat een reactie achter