Shoppen zonder plastieken of papieren zakjes

Soms moet je dan toch eens naar de winkel gaan om andere dingen te kopen dan eten en dan is het een echte uitdaging en soms wel eens grappig om jouw eigen zakje te laten gebruiken.
Belle en Bo hebben echter wel een leuk concept: kies je voor extra spaarpunten (en hierdoor op langere termijn korting) of neem je een zakje. Ik was blij verrast toen hier zowaar alle klanten zonder zakje de winkel buiten stapten πŸ™‚
De beste truck is om je zakje gewoon op de toog aan de kassa te leggen. Automatisch nemen ze dit dan en leggen er jouw spulletjes in.
Maar vandaag werd het toch een beetje moeilijker. De kassierster was een beetje traag van begrip. “Oh, en dit is van jullie?” Reaktie : “Ja, dit is om de boodschappen in te doen”. Ze nam de tas en legde ze op de andere boodschappen. Toen ze een papieren zak nam, maakte ik haar nog eens duidelijk dat alles in mijn zak mocht. Ok het kon er niet allemaal in, maar een doosje dragen en een tas lukte toch perfect πŸ™‚Β Met enig geduld lukt het dus. Ik ben ervan overtuigd dat ze het de volgende keer vast doorheeft … πŸ˜‰

Share

Laat een reactie achter