Zomer winter

Vandaag nog eens een voorbeeldje van wat ik noem een zomer winter. Een stralende winterdag van 14 °C kan ik meer zomer of lente noemen dan winter. Vandaar de titel. Het was een ideaal moment om eens een wandelingetje te doen met iemand die ik heel graag zie, waarbij ik als bijna officiële natuurgids er natuurlijk gebruik van gemaakt heb om mooie natuurkiekjes vast te leggen.
Ook dit is start-to-eco: tijd maken voor de kleine, kosteloze dingen die het leven je geeft: natuur, vrienden, familie, …
Het mooiste in het leven is namelijk gratis, creëert geen afval, verbruikt geen energie en doet je verwonderd zijn, elke dag opnieuw, onverwachts en steeds anders. Geniet van die kleine, mooie momenten en koester ze, niemand kan ze ooit afnemen. Het zijn de kostbaarste cadeau’s die je ooit zult krijgen en die steeds hun waarde zullen behouden -> superduurzaam dus 🙂

Zomer winter

Share

Laat een reactie achter