Een gezonde maaltijd net niet veggie

Soms heb je zin in een snelle snack: frietjes, pitta, pizza, .. Toch heb ik er gisteren niet aan toegegeven en ben ik nog naar het “laatavond grootwarenhuis” 😉 geweest – het was al na 20u. En ik heb toch nog iets gezond, snel klaar te maken en semi hoeveelheid afval bijeen kunnen vinden. Zalm ASC -> duurzame zalm “ASC staat voor Aquaculture Stewardship Council. Het ASC-keurmerk is bedoeld voor kweekvis en heeft als doel de invloed van het kweken van vis op het milieu te verlagen.
Het keurmerk heeft regels voor minder antibioticagebruik, duurzamer visvoer en betere arbeidsomstandigheden van het personeel. ”
Verder een beetje fetakaas (in glazen bokaal), pijpajuin, champigons en sojasaus. De brocolliburgers en couscous had ik al in huis.
Biologisch? Jammer genoeg niet 🙁 maar de pijpajuin, sojasaus en fetakaas hadden toch wel minder verpakking.
De champignons heb ik gebakken in olijfolie en hier ruim kurkuma 🙂 (= geelwortel) in Veggie met vispoedervorm en peper aan toegevoegd. Kurkuma dient steeds gebruikt te worden samen met peper omdat de peper de opname ervan in het lichaam verbetert. Fier dat ik geen junkfood gekocht heb, maar toch een lekkere gezonde maaltijd op tafel kon toveren 🙂

Share

Laat een reactie achter