Zoveel mogelijk voeding onder controle houden en natuurlijk ontstoppen.

En ik ben toch eens op zoek gegaan of ik zelf geen veggieburgers kon maken (n al die heisa in de krant). Dus een poging gedaan om een recept te testen met kikkererwten, maïs en paneermeel -> dit heb ik vervangen door oud brood te verkruimelen. Dit met stukjes lente-ui, kamut, kerriepoeder, peper en zout. En ik moet zeggen: het resultaat mocht er zijn. Ikzelf heb er geen paprika in gedaan.
Gisteren vond ik per toeval bicarbonaat in de winkel. Ik was het al dikwijls tegengekomen in verschillende DYI-recepten en vandaag ga ik er eentje van uitproberen nl om de afvoer te reinigen met 1 kopje natriumbicarbonaat en 1 kopje witte azijn. En daarna doorspoelen met kokend water. Ik ben benieuwd en hou jullie op de hoogte …

Veggieburger met kikkererwten

Share

Laat een reactie achter