Marjolein Bastin te mooi om zomaar weg te gooien.

Al enkele jaren verwen ik mezelf met een agenda van Marjolein Bastin. De natuurtekeningen zijn gewoon prachtig en dus veel te mooi om zomaar weg te gooien. Dus besliste ik om een aantal foto’s een 2de leven te geven samen met oude yoghurt potjes. Mijn testpotje was snel gemaakt en dat zie je aan het resultaat (potje waarbij de tekening tot volledig aan de bovenrand komt). Mijn oudste dochter daarentegen heeft veel beter haar best gedaan om alles zorgvuldig uit te knippen en het resultaat mag gezien worden. Nu kunnen de potjes gebruikt worden om kaarsjes in te zetten, kleine spulletjes in op te bergen of gewoon als versiering. Ik wil ze deels gebruiken om briefjes met eco-ideetjes in te bewaren, een ander potje met mooie spreuken voor als er een dag is waarop ik het nodig heb, misschien ook eentje met anekdotes, … Ik heb nog veel ideetjes hieromtrent, maar als jullie dit ook willen doen, laat gerust jullie fantasie werken. Zowel mijn agenda als mijn potjes krijgen hierdoor een nieuw leven en dat is wat telt en wat het leuk maakt.

Creatief met potjes en oude agenda's

Share

Laat een reactie achter