Lavendel bad- en douche scrub

Wat is er leuker dan je eigen reinigingsproducten maken, zonder chemische additieven, lekker geurend en met je eigen touch? Er is nog veel dat ik leuk vind, maar eigen producten maken, eigen voedsel telen , voor mezelf en mijn gezin zorgen op een natuurlijke manier, dat is zeker de moeite waard om te delen met jullie. Dus ben ik van start gegaan met het versieren van een van mijn gespaarde potjes. De lavendel die ik al enige tijd gedroogd bewaarde in mijn zelfgemaakte tasje (van een oude jeansbroek), kwam nu goed van pas om te vermalen voor de bad-en douche scrub. Etherische lavendelolie heb ik reeds enig jaren in huis, maar koop in de plaatselijke natuurwinkel.

Het recept om de scrub te maken kan je hieronder vinden. De foto’s van mijn poging zie je hier. Simpel en eco.

Recept lavendel bad en douche scrub

Lavendel bad en douche scrub

Het ruikt alvast heel lekker (een geur die ik jullie niet kan meegeven) maar ik popel alvast om het te gebruiken. Lavendel bad en douche scrub eindresultaat

Share

Laat een reactie achter