Eco-toerisme

Ecologisch op reis gaan. ’t Is iets wat ik nog nooit gedaan heb. Eerlijk gezegd reis ik niet graag. En als ik dan weg ben, wil ik meestal zo snel mogelijk terug naar huis, omdat ik daar nog minder ecologisch kan leven. Ik ben graag eens thuis om in de tuin te werken en allerlei leuke dingen te maken. Reeds enige tijd speel ik met het idee hoe ik ecologischer kan reizen. Vertrekken met de fiets met het gezin en zo vanalles ontdekken.
Maar zo ecologisch mogelijk leven op de locatie zelf zou voor mij ook al een beter optie zijn. Een manier om hier thuis de kerk in het midden te houden. Onlangs kreeg ik dan de tip voor een ecologische vakantie. Ik deel deze locatie dan ook graag met jullie. Het ziet er alleszins veelbelovend uit! Transylvanië: natuur en cultuur centraal
“Op het landgoed Casa Careel worden er workshops gehouden voor het plukken en gebruiken van de planten op en rond het terrein. Deze planten groeien in een schoon microklimaat. En de geneeskrachtige werking is vele malen groter dan in Nederland. In mei start er een studenten project met een onderzoek naar geneeskrachtige kruiden.”

http://artandgreen.careel.eu/en/category/careel-house-en/

Share

Laat een reactie achter