30 dagen dingen delen

www.30dagen.be Een site waar je een aantal 30 dagen milieubewuste uitdagingen kan aangaan. Mijn uitdaging : 30 dagen dingen delen … En we zijn vertrokken. Doe jij ook mee? Minder spullen in huis, enkel die behouden die jou een goed gevoel geven. Dat moet lukken. Maar waar starten? Misschien kan ik beginnen in een kamer die ik altijd uitstel, maar waarvan ik nadien veel meer geniet ga hebben. Voor mij is dat de berging of de garage. Tijd om na te kijken wat ik weg wil en dan ook hoe ik dit zinvol kan delen, herstellen of recupereren. En als het echt niet lukt, zal het afval sorteren worden. En alle kasten zullen eraan moeten geloven.

Share
Dit bericht is geplaatst in Blog met de tags , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *