Waarom moet het altijd moeilijk of ingewikkeld zijn?

Als je een verwarmingssysteem hebt, die directe warmte geeft en waarbij je niet kan werken met een thermostaat, dan kan de verwarming voor heel wat onderlinge discussies leiden. Of het nu gaat over een werkruimte of thuis. Veel hangt af van het warmtegevoel wat bij de meeste mensen wel eens verschilt ook afhankelijk van hoe je je voelt: een beetje moe, ziek, misschien heb je al enige tijd stilgezeten of heb je net gesport. De eenvoudigste manier om deze discussies te vermijden is het hangen van een thermometer, zodat je zelf de omgevingstemperatuur kan waarnemen. Spreek een normale temperatuur af bv. 20°C en je zal zien. Discussies zullen verminderen tot zelfs stoppen en je energierekening zou wel eens kunnen dalen. Wat dan weer goed is voor je uitgaven en natuurlijk ook voor het milieu, want je hoeft minder energie te verbruiken. Bij ons helpt het in ieder geval.

Share

Laat een reactie achter