Ten tijde van de klimaatverandering is elke boom belangrijk

Omdat alle bomen zo oud mogelijk moeten kunnen worden onafhankelijk of ze inheems of uitheems zijn en elke oude boom een massa aan CO2 omzetten in zuurstof en er een massa aan jonge bomen nodig zijn om dezelfde functie van 1 oude te vervangen, wil ik projecten uit de buurt steunen die het opnemen voor deze bomen.

Het wordt tijd dat men overal ter wereld bomen naar waarde leert in te schatten en ze ook op deze manier behandelt. Bomen zijn broodnodig in de strijd tegen klimaatopwarming en elke boom minder is een kans minder om deze strijd te winnen.
Denk je er ook zo over? Dan kan je deze actie steunen door een gebak en/of boom aan te schaffen. Meer info zie foto’s in bijlage.

Afbeelding kan het volgende bevatten: een of meer mensen, staande mensen, boom en buitenGeen automatische alt-tekst beschikbaar.

Afbeelding kan het volgende bevatten: tekst

Share

Laat een reactie achter