Hier heb je lef voor nodig!

Enkele van mijn favoriete zelfstandigen nemen stappen om de wereld een beetje mooier te maken. Ze geven geen zakjes meer of vragen een kleine vergoeding voor een plastiek zakje opdat de klant zijn of haar eigen tas zou meebrengen. Hier is moed voor nodig, want niet alle reacties zijn even positief en klanten die niet meer komen, kunnen het gevolg zijn. Eigenlijk zou het anders moeten zijn, mensen die iets willen veranderen aan hun aankoopgewoontes en minder verpakking willen meebrengen, zullen mijns inziens blij zijn om te weten welke zelfstandige hiervoor open staat, want een zakje weigeren is voor sommigen toch nog steeds een grote stap.
Daarom zou ik mijn steentje bij willen dragen en samen met jullie een lijst opmaken van winkels en zelfstandigen waar je je eigen tas en bakjes of herbruikbare zakjes moet of kan meebrengen.
Deze winkels en handelaars krijgen van mij gratis reclame, want hun inspanning zorgt samen met de onze voor een transitie naar een betere wereld;

Share

Laat een reactie achter