Ziezo, mijn mail is verstuurd, hopelijk nemen ze actie

Beste colruyt,

Vandaag las ik in de krant dat u plastiek verpakking voor 1-malig gebruik wenst te weren uit jullie winkel.Een prachtig initiatief vind ik dat. Wat me echter al geruime tijd stoort is het feit dat sinds we af en toe inkopen doen in jullie winkel, mijn hoeveelheid plastiek verpakking enkel gegroeid is.Alles is nog eens extra verpakt. Als ik 2 producten wens te kopen omdat daar een promotie op is,hoef ik echt geen extra plastiek verpakking errond. Daar is het milieu en mijn vuilbak niet bij gebaat.Dus als jullie iets willen doen tegen plastiek afval is dit een kleine stap die jullie meteen ook kunnen nemen.

Bedankt alvast om dit ook mee te nemen in jullie acties.

Met vriendelijke groeten,

Een klant die de impact van ons koopgedrag op het milieu wenst te verminderen

Share
Dit bericht is geplaatst in Blog met de tags . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *