De eerste keer

De eerste keer is altijd speciaal. Zo ook de eerste keer naar de MAR vergadering gaan. Heel onbekend, maar toch heel leuk. Samen zitten met mensen die begaan zijn met het milieu, hun steentje willen bijdragen, nieuwe mensen leren kennen, ook de manier van werken en dan misschien ook deel uitmaken van een werkgroep. Het was best spannend. Ook om te zien wie allemaal deel uitmaakt van dit gebeuren: zowel nieuwe mensen als oude bekenden. En dan fiets je naar huis om verder te praten over allerhande alsook over een speel-o-theek. Ikzelf heb geen jonge kinderen meer, maar het klinkt iets dat ik zeker voor mijn kinderen gedaan zou kunnen hebben. Je hoeft geen speelgoed te bezitten, maar kan net als in de bibliotheek uitlenen, in dit gevan van dvd’s en speelgoed. Een prachtig initiatief en natuurlijk ging ik onmiddellijk op zoek naar een speel-o-theek in de buurt. En wat blijkt? Het idee is gelanceerd om in onze gemeente een speel-o-theek te lanceren in een woonzorgcentrum. Dit vind ik nu een geweldig idee. Niet alleen voor een duurzamer leven, ook een manier om ouderen meer contact te geven met de jongeren. Wordt vervolgd …

Share

Laat een reactie achter