Lang leve de wasdraad

Een dagje thuis in de winter bij droog weer. Ideaal tijdstip om de was een beetje bij te benen en gebruik te maken van de zon en wind. Want ook al is het koud buiten, toch droogt de was en ruikt hij zoveel aangenamer dan wanneer hij uit de droogkast komt. Hij is helemaal verlucht. De wasmolen stond al lang op mijn verlanglijstje. De voorbije zomer is het er dan eindelijk van gekomen om er eentje aan te schaffen. Goed voor het milieu en op termijn ook goed voor mijn geldbeugel.
Zo zie je maar. Iedereen kan kleine stapjes nemen om de wereld een beetje leefbaarder te maken.
Het kost je een beetje meer inspanning om de was op te hangen, maar dat is dan weer goed voor je beweging en je komt buiten. Jammergenoeg kan ik dit niet elke dag op deze manier doen, want het is al donker als ik thuis kom van het werk (toch in de winter), maar elke keer is er eentje gewonnen en mijn wasmachine kan veel meer wassen omdat ik niet moet wachten op de droogkast die nog niet klaar is met drogen. Change the world, change my life, step by step.

Share

Laat een reactie achter