Veggie, tasjes en afval

Vorige week heb ik een zelfgemaakt tasje gegeven als pakje voor de verjaardag van een vriendin. Ze vond mijn vorige zelfgemaakte tasje mooi en zei dat ze dat zelf niet kon maken. Ideetje dus voor een pakje. Ik was vergeten om er een foto van te nemen, maar dat is dan vandaag gelukt en die wil ik jullie dan ook niet ontnemen.

Start-to-eco is ook anderen helpen om verpakking te kunnen vermijden 🙂

DSC04392 (Small)

 

De eerste verpakkingsloze winkel in Gent (Ohne) is een feit. Op goede weg naar verandering 🙂 Nog even verder potten sparen en dan ben ik klaar om ze eens een bezoekje te brengen.  Verpakkingsvrije winkel

Als vegetarisch hapje, was het nu 2 vegetarische burgers met pasta en groenten. Simpel, maar lekker.

IMG_2606Gisteren had ik dan een artikel uit “De Morgen” van 16 mei 2015 gekregen “Missie zero waste” van een vriendin. Het ging over een test om 1 week te leven door zo weinig mogelijk afval te maken. Ik kan jullie niet alle details geven, maar misschien wel de links naar interessante sites.

Verpakkingsvrije winkels:

leuven

Antwerpen

Gent

Online shoppen en inspiratie:

zerowastehome.com

trashisfortossers.com

greenevelien.com

mijpakjenietin.be

 

Share

Laat een reactie achter